Τέλος Απαγόρευσης Ομαδικού Αθλητισμού – Season 3 τον Νοέμβρη (The Comeback)​

📯ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΡΙΕΣ & ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΕΣ, η φετινή σεζόν είχε ρεκόρ συμμετοχών για την διοργάνωση της καρδιάς μας, 64 ομάδες με 450 φοιτητές/τριες έκαναν την εγγραφή τους και ήταν έτοιμοι να ζήσουν την ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑΤΙΚΗ εμπειρία, ωστόσο η πανδημία μας χάλασε τα σχέδια.

🚫Από 1/6 μετά από 7 μήνες απαγόρευσης του ομαδικού αθλητισμού θα επιτρέπονται και επίσημα οι αγώνες μινι-ποδοσφαίρου. Όμως, όπως είναι λογικό, 2 εβδομάδες πριν την εξεταστική δεν μπορεί να χωρέσει και να διεξαχθεί μια ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑΤΑΡΑ καθώς όλοι μας θα έχουμε στο μυαλό μας στο πως να περιοριστούν τα Σεπτεμβριανά μαθήματα.

🤝Για αυτό η απόφαση πάρθηκε, το πιο φοιτητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει κανονικά την νέα φοιτητική σεζόν τον Οκτώβρη, ενώ το φετινό ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ θα ακυρωθεί οριστικά και θα επιστραφούν όλες οι αρχικές συμμετοχές πίσω στις ομάδες που πλήρωσαν.

🏆Τέλος, την Κυριακή 6/6 στις 21:00 στο Soccer Star Tavros θα γίνει ο τελικός της περσινής χρονιάς, ο οποίος και αυτός είχε αναβληθεί. Όλες οι ομάδες του ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑΤΟΣ είστε καλεσμένες να γνωριστούμε και να απολαύσουμε τον αγώνα με πίτσες. Ο λόχος των Φατε Οσα Μπορίσοφ θα αντιμετωπίσει τα ΑΛΑΝΙΑ ΣΠΟΡ σε μια μάχη για τον τίτλο της ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ομάδας. Λεπτομέρειες για το event θα βγουν σε επόμενη ανακοίνωση

#ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ #not_just_a_game #ΠΑΠΕΙΟΝΣ_League #ΟΠΑ_Del_Ray #ΚΥΡΙΑΚΗ_ΑΛΗΘΕΙΑΣ #aueb #papei #not_just_a_game #πανεπιστήμιο #ποδόσφαιρο #goal #thebeautifulgame

Leave a comment